Holvast Elektrotechniek zoekt monteurs

Door Redactie op Woensdag 10 mei 2017 14:49


Holvast Elektrotechniek zoekt monteurs

Ben of ken jij die zelfstandige elektromonteur die…

  • zijn (of haar) elektro-opleiding op MBO-3 niveau (bijna) heeft afgerond?
  • in het bezit is van een VCA-diploma?
  • wél een rijbewijs heeft, maar geen hoogtevrees?

Mail ons dan!

Wij zoeken een collega voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden bij particulieren en bedrijven. Omdat het installeren van zonnepanelen een belangrijk onderdeel hiervan is, is het handig dat je niet bang bent voor hoogten.

Als jij bij ons komt werken, vinden we het fijn als je zelfstandig en flexibel inzetbaar bent. Geen 9-tot-5-mentaliteit dus. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en communicatief, dat hoeven we niet uit te leggen. Creatief en oplossingsgericht zijn, daar houden we ook van.

Flink wat eisen, maar daar krijg je veel voor terug. Namelijk een ontzettend leuke baan in een prettige werkomgeving. Je werk is gevarieerd; elke dag is anders. We betalen je aan de hand van je ervaring en je opleidingsniveau.

Wij zijn een klein bedrijf met een no-nonsens mentaliteit. Wij houden van korte lijnen en goede klantenrelaties. Ons motto is eigenlijk heel simpel: de klant bedienen zoals je zelf bediend wil worden. Geen kletspraat, maar eerlijkheid en duidelijkheid, zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@holvastelektro.nl.

www.holvastelektro.nl | www.wattzonenergie.nl