Langedijkerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Honfleur Outlet Store B.V. in Alkmaar

Bezoekadres:

Honfleur Outlet Store B.V.
Boekenkast volledig op maat in alle houtsoorten v.a. 995,-

Showroom Alkmaar Edisonweg 1-F dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend Tot snel! 072- 303 41 03


Edisonweg 1
1821BN Alkmaar
06-57583070
honfleuroutletstore@honfleur.nl
https://honfleurstore.nl/

Honfleur outlet

Honfleur maakt een oerdegelijk Nederlands product. Door de uitgekiende manier waarop wij werken kunnen wij u een scherpe prijs vragen. Met Nederlandse meubelmakers in dienst hebben wij weer een stukje "Hollands Glorie" teruggehaald. Daar zijn wij best trots op en gezien onze klantenkring, waarvan ook veel prominente Nederlanders deel uitmaken, zijn wij zeer gelukkig met de waardering die wij krijgen.

Wat kunnen wij voor u maken? Letterlijk alles van hout (eventueel in combinatie met RVS en zink) is mogelijk. Tafels in alle vormen en maten, bureau's, boekenkasten, vitrinekasten, TV-meubels, kledingkasten en complete inloopkasten. Alles op maat, volgens uw eigen of ons ontwerp, in de houtsoort en kleur die u wenst.

Bekijk onze website en u zult er vast iets vinden dat u aanspreekt. Wellicht tot ziens in één van onze vestigingen of bij u thuis!

Kom eens lang aan de Edisonweg 1-F in Alkmaar en laat u vrijblijvend voorlichten. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Maar ook op afspraak of voor een bezoek bij u thuis. Ook hebben wij een vestiging in Groningen, waar onze fabriek staat. Honfleur maakt al 25 jaar alle soorten meubilair. In heel Nederland en België. Ook richten wij uw vakantiehuis in, in binnen- en buitenland. Alle leveringen, ook in het buitenland dus, geheel zonder extra kosten. Kom eens langs en laat u verassen. Het kost u niets maar geeft u nieuwe perspectieven.

Foto's van Honfleur Outlet Store B.V.

Honfleur Outlet Store B.V. image 1
Honfleur Outlet Store B.V. image 2
Honfleur Outlet Store B.V. image 3
Honfleur Outlet Store B.V. image 4
Honfleur Outlet Store B.V. image 5
Honfleur Outlet Store B.V. image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Honfleur Outlet Store B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen