Bewolkt8.9 ℃

Koops Caravans in Twisk

Bezoekadres:

Koops Caravans

Dorpsweg 81a
1676GE Twisk
0227-547445
walterboersma@hotmail.com
http://www.koopscaravans.nl/

Koops Caravans

Sinds de start in 1996 is Koops Caravans inmiddels gestaag gegroeid. Nog ieder jaar groeien de verkoopcijfers. Dat hebben we niet alleen te danken aan de gunstige prijzen van onze caravans, maar zeker ook aan de service, die wij onze klanten verlenen!

Koops Caravans is dealer van Delta in Noord-Holland.

Naast deze nieuwe caravans heeft Koops Caravans natuurlijk ook occasions van diverse merken, en ook enkele jonge vouwwagens! Nadat deze occasions bij ons zijn ingeleverd, geven wij de gebruikte wagens eerst een volledige onderhoudsbeurt voor wij ze weer in de verkoop brengen. Want of de klant bij ons nu een nieuwe of een gebruikte caravan koopt, wij staan volledig achter ons product. Ook beschikken wij over een uitstekende FOCWA onderhouds- en reparatieafdeling en Koops Caravans zou niet compleet zijn zonder een afdeling accessoires!

Zoals U ziet is een bezoek aan Koops Caravans beslist de moeite waard, en ons bedrijf is zeker niet moeilijk te vinden, n.l. aan de doorgaande Dorpsweg in het monumentendorp Twisk!!

Foto's van Koops Caravans

Koops Caravans image 1
Koops Caravans image 2
Koops Caravans image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Koops Caravans. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map