Metal Art in Alkmaar

Bezoekadres:

Metal Art

Laat 81
1811EC Alkmaar
T072-5202112
M06-51690075
Einfo@metalart.nl
Whttp://www.metalart.nl

Metal Art

Vlak bij het winkelhart van Alkmaar vind je de winkel van Metal Art. Hier kun je het werk van meester goudsmid Joeri Dijkman bekijken. Een bijzondere goudsmid, met een passie voor techniek en perfectie.

Zijn sieraden maakt hij van edelmetaal, zoals goud, zilver en platina. Daarnaast is hij expert in het werken met titanium en zwart zirkonium. Om met deze aparte materialen te kunnen werken heeft Joeri Dijkman een speciaal atelier. Vanuit de winkel is de werkplaats zichtbaar. Hier maakt hij gebruik van CNC technieken, maakt hij digitale ontwerptekeningen en gebruikt hij de klassieke gereedschappen van de goudsmid. Een unieke combinatie van technieken voor een unieke combinatie van materialen.

Juist de afwisseling van bijvoorbeeld geelgoud, roodgoud, met titanium of zwart zirkonium zorgen voor bijzondere sieraden. De eigen collectie van Joeri Dijkman is uitgebreid en daarnaast zijn jouw eigen ideeën en wensen welkom. Alles is bespreekbaar. Het droomsieraad dat je zoekt is voor Joeri een uitdaging om te maken. Laat je inspireren door zijn website en de sieraden in zijn winkel. Volg je hart, dat doen hij ook.

Foto's van Metal Art

Metal Art image 1
Metal Art image 2
Metal Art image 3
Metal Art image 4