Lichte regen7.6 ℃

Mook en Bakker in Hippolytushoef

Mook en Bakker


Je hebt zo’n dag vast wel eens meegemaakt. Hij begint zoals iedere andere dag, het is een lekker zonnetje buiten. Je besluit eens een maat op te bellen om een gezellig drankje te drinken. Voordat je er erg in hebt, en compleet ongepland groeit het gezelschap. Voor je het weet heeft vrijwel de hele vriendengroep zich aangesloten…

De gezelligheid is ongekend, iedereen is op z’n best, er is een hele hechte sfeer. Het is zo’n dag waarvan je je afvraagt waarom die niet vaker kunnen plaatsvinden. Deze omstandigheid dat iedereen in de gelegenheid is om aan te haken is uniek, zeker in de drukke tijden van tegenwoordig.

Bij Installatiebedrijf Mook en Bakker hebben we van deze unieke momenten onze bedrijfscultuur gemaakt. Iedere werkdag komen de Mook en Bakker vrienden bijeen om ook nog eens gezamenlijk een passie uit te voeren, kwaliteits installatiewerk. Is er nog tijd over na het werk en laten de vrouwen des huizes het toe, dan wordt er nog wel eens een kaartje gelegd, een dartpijltje gegooid in de loods of bij mooi weer een drankje genuttigd op het dakterras.

Ja dit is mooi,…. en we doen er alles aan om dit ook zo te houden. Dat maakt ons werk leuk, misschien wel leuker dan normaal.

Foto's van Mook en Bakker

Mook en Bakker image 1
Mook en Bakker image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Mook en Bakker
Adres
Belterlaan 24
1777 HM  Hippolytushoef
Telefoon
0227-592777
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Mook en Bakker. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map