Langedijkerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt17.1 ℃

Organisatiebureau Njoy & Party in Alkmaar

Bezoekadres:

Organisatiebureau Njoy & Party

Borinagestraat 6
1827DX Alkmaar
072-7004936
thessa@njoyparty.nl
http://www.njoyparty.nl

Organisatiebureau Njoy & Party

Sinds 2008 is Thessa Latupeirissa de trotse eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party. Een bedrijfsnaam die een gevoel uitstraalt, want genieten en feesten moet bij elk project centraal staan. Zij biedt haar klanten een full-service hospitality dienst aan. Planning, organisatie, styling, kidsopvang, workshops, hostesscrew niets is onmogelijk. Njoy & Party zorgt voor praktische hulp in de uitvoering en is er om u te ontlasten.

Wij hebben één doel
Zorgen dat onze klanten maximaal kunnen genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën!

Maatwerk
“De wensen van de klant zijn ons uitgangspunt. Wij luisteren, geven tips en geven eerlijk advies. Wij voeren met passie ons werk uit, denken out of the box, managen, creëren en faciliteren elk feest of project. Mijn gedrevenheid, motivatie en enthousiasme is de motor van mijn bedrijf. Daarnaast hebben mijn vaste partners een belangrijke rol tijdens de organisatie van een project. Wij zijn inmiddels experts in het organiseren van feesten. Een themafeest, zakelijk project, een kraamfeest of viert u binnenkort uw jubilea? C’est La Vie en laat het creatieve team van Njoy & Party uw feest van A tot Z organiseren. Geen standaardpakketten, maar een uniek feest, project of event speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u samen met uw gasten maximaal genieten van een geslaagde dag.

Eerste Hulp Bij Organisatie
Organisatiebureau Njoy & Party onderscheidt zich door professionaliteit, kwaliteit , onze eigentijdse uitstraling en fun! Een bedrijf waar we onze klanten optimaal bedienen en waar leveranciers graag mee samenwerken. Dit geheel vul ik aan met mijn grote passie; styling en decoratie. Onze klanten zijn tevreden omdat wij meedenken, ontlasten én ontzorgen. Kortom, een bedrijf waar ik erg trots op ben! Wij volgen de laatste trends en zullen ons blijven specialiseren in ons vakgebied. Als u samen met uw gasten kunt genieten tijdens uw feest of event dan is onze missie geslaagd. Graag ontmoet ik u tijdens een persoonlijke kennismaking.”

Foto's van Organisatiebureau Njoy & Party

Organisatiebureau Njoy & Party image 1
Organisatiebureau Njoy & Party image 2
Organisatiebureau Njoy & Party image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Organisatiebureau Njoy & Party. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map