De Beestenboel in Zuid
-Scharwoude is bezig met een frisse start en zijn de kinderboerderij aan het opknappen want er was aardig wat achterstallig werk. Een frisse start betekend ook een nieuw bestuur die zich volop inzetten voor de Beestenboel en haar dieren.

Bedrijven

7 juni jongstleden pakten BAM met haar werkmaatschappijen (Civiel, Woningbouw, Wegen, AM, Infraconsult en Bouw Techniek) flink aan bij Kinderboerderij De Beestenboel. Met 45 man werd er een hele dag gewerkt aan het verbouwen van de ponystal, het maken van een overkapping en het storten van een betonvloer, divers schuur en - schilderwerk, het slaan van putten bij het "kalkoenplein" en de restauratie van het dak van de educatieve ruimte.

Wijdeveert

De Wijde veert is ook zeer actief geweest en hebben een sponsorloop georganiseerd, met het  geld dat hiermee opgehaald is kan de Beestenboel een nieuw speeltoestel aanschaffen. Het exacte bedrag is nog niet bekend maar wordt binnen kort overhandigd aan het bestuur.

Knutselmiddag

Eens per maand is er een knutselmiddag en kan je je verjaardagsfeestje vieren bij de Beestenboel.

Kom gerust eens langs om te kijken hoe de Beestenboel opknapt, of heeft u zelf nog een paar uurtjes open om te helpen want er is nog veel te doen.

www.de-beestenboel.nl