Concordia in Noord Scharwoude organiseert op zaterdag 16 mei tussen 1100 uur en 0300 uur een benefiet dag waarvan de hele opbrengst naar Stichting Veldwerk gaat die daar een aantal wederopbouw projecten doet en gaan doen.

www.stichting-veldwerk.nl


Op de site is te lezen wat men doet en nog van plan is te gaan doen de komende maanden. De actie is mede bijzonder omdat de broer van de eigenaar van Concordia voor deze stichting werkt en daar een weeshuis heeft gebouwd dat aardbeving proof is en dat staat dus nog. Triest is dat de vallei met de dorpen er omheen zijn verwoest door de aardbeving en lawines.

donderdag 14 mei staat er een team van Concordia en stichting veldwerk met een informatie stand op de jaarmarkt in Noord Scharwoude bij Concordia om aandacht te vragen voor de actie en informatie te geven aan geïnteresseerden.

Zaterdag 16 mei beginnen we om 1100 uur bij Concordia aan de Dorpsstraat 578 in Noord Scharwoude met activiteiten voor kinderen en jongeren in de middag,
Een speciale proeverij met een voormiddag optreden van Henk Naber en Robbert van der Steenhoven en een optreden van Rene Eshuis. Er zijn al veel artiesten die belangeloos komen optreden voor deze actie. Optredens zijn er van de Concordia huisband, streetdance Langedijk, musical vereniging, Rene Eshuis, Joost de Vries, Theresa Stam, Ab Lakeman, Frans Zeilmaker en als uitsmijter Nick Stricker. (Jan Smit imitator die inmiddels in het circuit net zo populair is als Jan zelf!)

Tussen de muziek door kun je tegen een donatie allerlei dingen doen die dag, dat komt nog op de website en facebook pagina te staan.