Volgens onze collega`s van Langedijkcentraal maakt compleetfm een moeilijke tijd door. Op hun website staat geschreven:

Compleet FM, de lokale omroep van Langedijk, lijkt met zichzelf in de knoop te liggen. De omroep is te klein om zelfstandig te kunnen voortbestaan en kan de ontwikkelingen op mediagebied daardoor niet bijbenen. Er is daarom een samenwerking gestart met Heerhugowaard A Life, de lokale omroep uit Heerhugowaard, maar de 'dominante rol' die de voorzitter van Heerhugowaard A Life daarbij opeist zorgt voor de nodige frustratie bij medewerkers van Compleet FM. Een aantal van hen zijn daarom opgestapt.

Belangrijkste twistpunt is dat Compleet FM de regie over de eigen zelfstandigheid lijkt kwijt te raken. Nadat er op aandringen van Heerhugowaard A Life al dezelfde kostbare radiosoftware is aangeschaft verdween de vertrouwde website van Compleet FM. De oude website is vervangen door een volledig vanuit Heerhugowaard gevoedde website die een exacte kopie is van die van Heerhugowaard A Life, met nog slechts de naam Compleet FM als verwijzing naar Langedijk.

Ook de voor Langedijk kenmerkende kleur blauw is vervangen door het groen van Heerhugowaard. Het directe gevolg van het opstappen van medewerkers is dat de radioprogrammering verder is uitgedund en er vrijwel geen redactie meer aanwezig is voor Langedijker nieuws. Op de zo belangrijke social mediakanalen gebeurt al maanden niets meer.

Interessant detail is dat Compleet FM zich begin dit jaar nog fel verzette tegen de plannen van HALStad Media voor een samenwerking tussen de omroepen uit Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk waarbij continuïteit werd gewaarborgd. Compleet FM bleek niet beschikbaar voor commentaar.