Tuitjenhorn - Warmenhuizen - Op dinsdag zijn er vier inbraken gepleegd in Tuitenhorn en Warmenhuizen. De politie is op zoek naar getuigen van een van deze inbraken. De politie in Schagen is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.


Tussen 16.50 en 20.10 uur werd er ingebroken in een woning aan De Helt. De daders kwamen het pand binnen door aan de achterzijde een raam open te breken. De gehele woning werd doorzocht. Onduidelijk is nog wat er is gestolen. Een buurtbewoner heeft twee verdachte personen over een schutting zien klimmen. Het ging om twee mannen van ongeveer 25 en 35 jaar oud.


Tussen 14.30 en 23.00 uur werd ingebroken in twee woningen aan de Halo. Ook hier kwamen de daders binnen door aan de achterzijde ramen open te breken. Ook hier is nog niet bekend of er iets is gestolen.


Bij een woning aan de Stationsstraat in Warmenhuizen bleef het bij een poging. De inbreker probeerde hier een deur aan de achterzijde open te breken. Er werd wel schade aangericht, maar de dader kwam niet binnen. De poging om in te breken werd omstreeks 18.50 uur gepleegd. Buurtbewoners hoorden vreemde geluiden en gingen kijken. Zij zagen nog net een man wegvluchten.