LANGEDIJK – De Sportweek Langedijk opent de inschrijving  voor de elfde keer. Op maandag 24 augustus a.s. zal het evenement van start gaan. De deelnemers, verdeeld in verschillende categorieën, van kids tot jeugd en volwassenen, gaan deze sportieve week de strijd met elkaar aan. Ook dit jaar vindt elke avond een activiteit plaats bij een  van de lokale sportverenigingen of  bedrijven,  die bereidt zijn om de organisatie op zich te nemen, onder begeleiding van Sport Servicepunt Langedijk.  Sportweek Langedijk: “Een week vol sport en plezier”.

 

Sportweek Langedijk
De Sportweek is  in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen binnen de gemeente Langedijk. Afgelopen jaar deden er ruim 250 deelnemers mee die hun uiterste best deden om een felbegeerde plaats te bemachtigen in de Wall of Fame van dit jaarlijks terugkomende  evenement.

De deelnemers worden ingedeeld in drie  verschillende categorieën: De kids (zeven jaar  tot en met groep 8), de jeugd (twaalf tot en met 15 jaar) en de volwassenen (vanaf zestien jaar). De sportweek Langedijk 2015 vindt plaats van maandag 24 tot en met zaterdag 29 augustus.Inschrijving

De inschrijving voor de Sportweek Langedijk is geopend, tot en met 30 april kun je jouw team inschrijven. Op www.sportsl.nl kun je een aanmeldingsformulier invullen.

Op deze site vind je ook alle andere informatie, zoals regelementen en teamindelingen.Programma

Het programma van de Sportweek is rond en te vinden op de website van Sport Servicepunt Langedijk.  Schrijf je in met je vriendenteam, straat, school, sportteam of bedrijf en beleef een week vol sport en plezier.Meedoen aan de Sportweek Langedijk 2015? Inschrijven kan tot 30 april via www.sportsl.nl .

Meer informatie of vragen mail met Hetty Koppelaar: h.koppelaar@sportsl.nl . Sportweek Langedijk is ook te vinden op Facebook.