Op woensdag 9 december 18.00 uur is de eerste CompleetFM uitzending van het Langedijker jongerenprogramma ‘Young Voices.’ Met de samenwerkende radio crew van het Jongerenwerk Wonen Plus Welzijn en CompleetFM werden enkele maanden geleden de eerste plannen gemaakt voor een eigen programma voor en door jongeren van Langedijk.
Brittney Wijn, Aschwien Kandhai en Stephan van der Linden van het Jongerenwerk Wonen Plus Welzijn presenteren samen met CompleetFM DJ Kevin Stienstra een splinternieuwe radioshow. Radio is voor iedereen, dus ook voor jongeren. De jeugd van Langedijk krijgt vanaf 9 december een eigen stem op de lokale radio. Wil je aanschuiven in het programma? Stuur een bericht via facebook (dat gaat het snelst). Er worden wekelijks verschillende onderwerpen in het programma aangesneden. De eerste aflevering start het team luchtig met de vraag “Hoe belangrijk is muziek voor jou?”
Woensdag 9 december 18:00 trapt Brittney de eerste ‘Young Voices’ uitzending af en duurt tot 20.00 uur, live op www.compleetfm.nl