Koningsdag is in aantocht en we gaan na het succes van de voorgaande jaren de 5de Langedijker Oldtimerrit rijden. Heeft u een Young- of Oldtimer, dan mag u het eerste lustrum niet missen.

Ook dit jaar willen we u vragen of u plaats heeft in uw voertuig voor een bewoner van “De Bosgroet” of  “Oosterheem”.  Dit zijn geestelijk gehandicapte mensen die u een onvergetelijke dag kan bezorgen.

De locatie van samenkomst en de finishplek staan vast,  de route is bekend en het mooie weer is gereserveerd. Kortom: de organisatie draait op volle toeren.

En nu de deelnemers nog!

U kunt zich voor de 5de Langedijker Oldtimerrit inschrijven via onze website www.oczs.nl, voor 23 april a.s.. Voor deelname dient uw auto 25 jaar of ouder te zijn.

We gaan de Automobielen opstellen bij “De Binding”  in Zuid-Scharwoude.  Zodat het toegestroomde publiek de auto’s kan bezichtigen. Voor de deelnemers  is de koffie bruin om 9.30 uur en de oranjekoek staat voor u klaar. De start vindt plaats vanaf 10.30 uur, dus kom op tijd! Na afloop is er nog gelegenheid om de automobielen te bezichtigen onder het genot van een oranjebitter of frisdrankje.

Hopelijk tot ziens in Zuid-Scharwoude!

Het Oranjecomité Zuid-Scharwoude