BROEK OP LANGEDIJK - Bij Museum BroekerVeiling zorgen wij ervoor jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers van een heerlijk dagje uit kunnen genieten. Dit realiseren wij met een klein betaald team maar vooral met onze ruim 120 vrijwilligers die zich met enthousiasme inzetten voor het behoud van dit unieke stukje Noord-Holland.

Een door kinderen geliefd onderdeel van het museum terrein zijn onze diereneilandjes, waar onder andere schapen, geiten en kippen rondlopen. Deze worden verzorgd door onze vrijwillige dierenverzorgers, en voor dit groepje zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Waar zijn we dan precies naar op zoek? Iemand die begaan is met de dieren en samen met zijn collega’s een aantal uren per week, binnen de openingstijden van de veiling, zelfstandig aan de slag gaat. De werktijden zijn flexibel binnen de openingstijden van het museum en in overleg met je collega’s. Wij bieden je een prachtige plek om bij betrokken te zijn, reiskostenvergoeding en een heleboel enthousiaste collega’s. Kan je je in deze beschrijving herkennen? Neem dan contact op met Monique Schotvanger of Corina de Haas via 0226-313807 of coordinator@broekerveiling.nl.