ALKMAAR - Pop- en showkoor Heartbeat gaat op dinsdagavond 7 september starten met een jongere versie voor meiden van 11-17 jaar. Voorzitter en initiatiefnemer Anja Remmé, zelf al ruim 20 jaar lid van het volwassen koor uit Koedijk, had al jaren de wens om een tienerkoor op te starten. Er was namelijk veel vraag vanuit de dochters en kleindochters van de leden die héél graag bij Heartbeat wilden zingen maar moesten wachten tot hun 17e verjaardag. Nu, in deze stille periode, is het de tijd om actie te ondernemen en binnenkort te kunnen starten.

Via via kwam Anja in contact met de zeer ervaren muziekdocente Adinda Vis. Zij is o.a. de zangcoach en componist van de meidengroep DuRF. Ook is zij bekend van het toenmalige tienerkoor Pearl uit Castricum, waarmee zij in het tv programma Korenslag bij de 9 beste koren is geëindigd. Adinda schrijft en arrangeert zelf nummers, maakt musicals voor groep 8 bij Muzikantine en is heel enthousiast om het tienerkoor te leiden! Zij gaat voor kwaliteit met de nodige aandacht voor stemvorming, maar vindt het vooral belangrijk dat er met veel plezier gezongen wordt!

Het repertoire zal bestaan uit populaire Nederlands- en Engelstalige nummers, waarbij Adinda altijd open staat voor eigen inbreng van de tieners. Alle liedjes worden door haar op piano begeleid. Mettertijd zullen er ook optredens gedaan worden. De eerste leden hebben zich al ingeschreven, dus wacht niet te lang!

De contributie bedraagt voor 12 repetities €60,00.
Locatie: ontmoetingscentrum de Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831 CR, Koedijk
Tijdstip: op dinsdag van 19.00- 20.00 uur.

Voor info en aanmelding: tienerkoorheartbeat@gmail.com of bel 072 5623191