Zondag 11 September 2016 is het weer zover, dan wordt er voor de cliënten van de  Hartekamp Groep Heemskerk de inmiddels traditionele Oldtimerrit georganiseerd, waaraan natuurlijk ook leuke Youngtimers mogen meedoen. Deze activiteit wordt het ene jaar voor de cliënten van de Hartekamp locatie Heemstede en het andere jaar voor de locatie Heemskerk en dit jaar is Heemskerk aan de beurt.

Doel van het gehele evenement is om de cliënten, waarvan zich al vele hebben ingeschreven, een leuke middag te bezorgen.  Om de Oldtimerrit ook dit jaar weer tot een geslaagd evenement te maken zijn wij op zoek naar eigenaars van Old(Young)timers om aan deze rit mee te doen. Wij verzamelen op 11 September tussen 12.00 en 13.00 uur bij de Hartekamp Groep Heemskerk – Cirkel 1 te Heemskerk, waarna de rit om 13.30 uur zal starten en wij onder begeleiding van het motor begeleiding team ongeveer 1,5 uur een prachtige route zullen rijden door de prachtige wijde omgeving van Heemskerk en omstreken.

Hoe meer Old(Young)timer eigenaars zich aanmelden, hoe meer cliënten een fijne middag hebben. Wij hopen dan ook op veel aanmeldingen. Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u mailen naar westerink@snelnet.net of bellen Aart Petra Westerink 06-51085602.