Tijdens de jaarvergadering van Brandweer Langedijk afgelopen zaterdag ontvingen drie Langedijker brandweermannen een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Cornelisse.
Op de foto van links naar rechts: burgemeester Hans Cornelisse, Hans Wit, Arjen Bruin, Eric Boon, Marinus van de Velde (teammanager brandweerzorg team Midden).

De heren Arjen Bruin (42 jaar), Hans Wit (44 jaar) en Eric Boon (50 jaar) zijn alle drie sinds 1995 lid van de vrijwillige brandweer in Langedijk. Zij zijn nu alle drie Lid in de orde van Oranje Nassau. De Koninklijke Onderscheidingen zijn aan de brandweermannen toegekend vanwege hun langdurige bijdrage aan de openbare orde en veiligheid in hun woonplaats en de regio.

Tijdens deze vergadering werd ook Harry Langendijk in het zonnetje gezet. Hij is dit jaar namelijk 25 jaar in dienst van de vrijwillige brandweer.

Jeroen Huibers neemt na twintig jaar afscheid van de brandweer en ontving voor zijn inzet een vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid.