Stichting Lief Langedijk was vorige week uitgenodigd bij ‘De Opsteker Langedijk’.

‘De Opsteker’ biedt activiteiten aan voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel, chronische ziekte of een lichamelijke beperking. Ook bedoeld voor mensen met Parkinson of MS. Er zijn diverse ‘Opstekers’ in de regio en ook een groep in Langedijk.

In Langedijk komt de groep bij elkaar op donderdagmorgen vanaf 09.30 uur in de recreatieruimte in Westervenne in Noord-Scharwoude.

Diverse vrijwilligers helpen deze ochtend en een professionele kracht.

Er wordt begonnen met gezellig koffiedrinken en daarna zijn er diverse leuke activiteiten, bijvoorbeeld: schilderen, schaken, kaarten, werken met de computer en divers sport- en spelactiviteiten. Ook worden er lezingen gehouden.

De belangrijkste doelen van ‘De Opsteker Langedijk’ zijn: het sociale contact met lotgenoten, vrije tijd voor de mantelzorger, en een plezierige tijdsbesteding.

En de groep in Langedijk wil er graag wat mensen bij. Kom een keer vrijblijvend kijken op donderdagochtend. De mensen zijn heel hartelijk en gezellig. Ook kunt u bellen op donderdagochtend naar telefoonnummer 06-10576295.Ga gerust eens langs, u zult er geen spijt van krijgen!

Bron: Lief Langedijk