Op donderdag 19 mei aanstaande opent Primark haar deuren van de splinternieuwe vestiging op Laat 128 in Alkmaar. Vanaf 11:00 uur is iedereen van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze nieuwe modehotspot. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 3200 m² en bevat 3 verdiepingen boordevol trendy fashion voor het hele gezin. Het brede assortiment, van kleding voor de warme zomerdagen tot kleurrijke badmode en van modieuze accessoires en lingerie tot de nieuwste schoenencollectie, vormen een inspiratiebron voor modeliefhebbers. Ook Primark’s uitgebreide Beauty assortiment en de Huis Interieurcollectie zijn binnenkort in Alkmaar verkrijgbaar.

Amazing fashion, Amazing prices
Primark biedt Amazing fashion, Amazing prices in fantastische winkels waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Deze filosofie heeft Primark in binnen- en buitenland razendsnel populair gemaakt. In Nederland zijn er inmiddels dertien vestigingen, met ruim 3000 medewerkers, in Rotterdam Poolsterplein, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven, Nijmegen, Enschede, Venlo, Arnhem, Rotterdam Zuidplein, Den Haag en Dordrecht. De veertiende winkel in Groningen opent op dinsdag 17 mei. Ook in het buitenland groeit de Ierse modeketen in hoog tempo en in totaal zijn er 306 Primarkwinkels wereldwijd, met een gezamenlijk verkoopoppervlak van 1.07 miljoen vierkante meter. Deze maand opende de retailer haar eerste winkel in Italië (Milaan).

Primark Alkmaar inspireert
De nieuwe winkel voldoet aan het meest recente winkelconcept van Primark en is ingericht op maximaal winkelplezier en winkelcomfort met 41 kassa’s, 39 paskamers en xxx paspoppen. Het internationale kledingmerk stimuleert de lokale werkgelegenheid. Primark ontving in totaal ruim 1600 sollicitaties, waarvan uiteindelijk ruim 200 sollicitanten werden aangenomen en binnenkort aan de slag gaan bij Primark Alkmaar. Via organisaties zoals het UWV en de gemeente werden 55 mensen gerekruteerd.

‘We zijn trots op ons nieuwe filiaal in Alkmaar en we kijken er naar uit om onze klanten te verwelkomen op 19 mei. Primark biedt Amazing fashion, Amazing prices in een optimale en inspirerende winkelomgeving. Onze klanten delen hun inspiratie via #Primania waar inmiddels al meer dan 10.000 looks op zijn gepost.” Aldus Ronald Voogt, Algemeen Directeur van Primark Nederland en België.

Sneak preview Primark Alkmaar – doe mee en win!
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei maakt het winkelend publiek in het centrum van Alkmaar kans op VIP kaarten voor de pre-opening van Primark Alkmaar op 19 mei! Een unieke kans om een kijkje te nemen in de winkel nog voor de officiële opening. 5000 ‘I Love Primark Bags’ worden deze dagen uitgedeeld in de omgeving van Primark en 5 tassen bevatten één Golden Ticket waarmee twee toegangskaarten en een exclusieve verassing te winnen zijn. Verdere instructies staan op de gouden toegangskaarten zelf.