(Door onze redacteur, E.M. Former)
Als je op zoek bent naar een leuk uitje met je vrienden, familie of bedrijf en je zoekt iets origineels, iets unieks, iets waarvan je zeker weet dat je het voor de rest van je leven als te gekke herinnering met je mee zult dragen, dan moet je dit eens proberen: Company in Concert!
Binnen anderhalf uur vorm je met je groep (van minimaal 8 tot maximaal 40 personen) een band, speel je samen een compleet lied en neem je deze als blijvende herinnering, gemixt en wel, op cd mee naar huis.

…Want niets verbindt mensen beter dan muziek.

Bedenker en begeleider, Ron Tromp, organiseert voor bedrijven en particulieren een speciale workshop, waarbij zelfs diegene die nog nooit een muziekinstrument heeft aangeraakt, na anderhalf uur met instrument en wel op cd staat als onderdeel van een band, met een leuke (hedendaagse) hit.
“From Zero to Hero” in nog geen anderhalf uur tijd! En mocht je de lange versie van de workshop willen volgen, komt er nog eens anderhalf uur bij en speel je met je band 2 nummers, die beide op de cd komen. Ook worden er ter plekke foto’s gemaakt door een fotograaf, voor op de cd en voor in het cd-hoesje. En het mooiste is nog, dat de workshops op elke gewenste locatie kunnen worden gegeven!

Ervaring met muziek, is absoluut niet nodig en dat is juist het leuke en bijzondere er aan!
“In groepen komt het met enige regelmaat voor, dat een bepaald percentage van de mensen soms best wel een drempel ziet om aan deze workshop deel te nemen. Dit komt dan omdat ze nog nooit een muziekinstrument hebben aangeraakt en niet zo goed durven om dit vanuit het niets ineens wel te gaan doen. Met als uitkomst dat de groep dan uiteindelijk toch voor een ander type uitje kiest. En dit is zo zonde, want die drempel is er eigenlijk niet. En soms zou ik willen dat ik ze dat zelf, in persoon, meteen al kon vertellen, zodat ze deze unieke en enorm leuke ervaring niet hoeven te missen”, vertelt Ron Tromp.
Middels deze weg hoopt Ron dan ook deze groep mensen te kunnen bereiken, met de boodschap dat die drempel er niet is en dat hij je in anderhalf uur tijd iets kan leren waar je ontzettend veel plezier aan zult beleven en wat je als blijvende herinnering mee zult nemen!
Tijdens dit uitje wordt menig muzikaal talent ontdekt! Vaak zelfs tot grote verbazing van het talent zelf. En daarbij is het gewoon ook nog ontzettend leuk en gezellig om te doen, dus laat je niet weerhouden door je gebrek aan ervaring, is de boodschap van de bedenkers van dit initiatief.
Ook als je wel al wat ervaring hebt met muziek is dit een ontzettend leuke workshop!

Kijk voor meer informatie maar eens op de website van Company In Concert.