ALKMAAR - De provincie Noord-Holland verricht herstelwerkzaamheden aan het nieuwe asfalt op de afrit naar de Nollenweg (N508) en de af- en toerit naar de Bestevaerstraat van woensdag 27 september tot en met zaterdag 30 september 2017 tussen 20.00 uur en 4.00 uur.

De afrit op de Westerweg (N242) naar de Nollenweg (N508) en de af- en toerit naar de Bestevaerstraat zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Omleiding Nollenweg (N508) Heerhugowaard

Verkeer naar de Nollenweg (N508) wordt vanuit het noorden omgeleid naar de eerstvolgende afrit richting de N243. Via de Nieuwe Schermerweg rijdt het verkeer vervolgens terug naar de Westerweg (N242) om vanuit zuidelijke richting de afrit naar de Nollenweg (N508) op te rijden. De omleidingsroute staat met borden aangegeven. Vanaf de Nollenweg (N508) is de toerit naar de Westerweg (N242) richting A9/Amsterdam normaal toegankelijk.

Omleiding Bestevaerstraat Alkmaar

Verkeer naar de Bestevaerstraat wordt vanuit het noorden omgeleid naar de eerstvolgende afrit op de Westerweg (N242). Het verkeer rijdt vervolgens via de Smaragdweg en de Diamantweg terug naar de Bestevaerstraat. Verkeer vanaf de Bestevaerstraat richting A9/Amsterdam wordt omgeleid via de Smaragdweg, de Diamantweg en het verkeersplein Kooimeer.

Herstelwerkzaamheden

De herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud aan de Ring Alkmaar. De asfaltlaag van de hoofdrijbaan en van diverse toe- en afritten is vervangen. Het groot onderhoud is bedoeld om de veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming van de Ring Alkmaar (Noord-Oost) te verbeteren.

Meer informatie

Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl