Zaterdag 18 april 2015 om 9.00 uur start bij Sportcentrum Aerofit de Sportmarathon voor Stichting Spieren voor Spieren. Wij hebben op deze dag bezoek van een speciaal persoon, namelijk: Daan Buringa. Daan is 13 jaar en heeft zelf een spierziekte.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden.

Daarom nodigen wij u uit om op zaterdag 18 april 2015 vanaf 9.00 uur mee te doen tijdens onze sportmarathon!

Het geld wat wij deze dag ophalen gaat allemaal naar Daan. Hij doet op zaterdag 13 juni mee aan een 8e triathlon. Het geld wat hij ophaalt gaat allemaal naar de Stichting Spieren voor Spieren. Hiermee wilt hij zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar zijn (en die van vele andere kinderen) spierziekte.

Programma:

  9.00 uur: XCO    Spinning (met Daan)
10.00 uur: Body Power    Spinning (met Daan)

11.00 uur: Zumba    Spinning  (met Daan)

Per uur sporten is de donatie €10,00.
De gehele opbrengst gaat naar
Stichting Spieren voor Spieren.

Niet sporten, wel doneren? Dat kan ook!
Stop je donatie in de pot op de balie van
Sportcentrum Aerofit op zaterdag 18 april!