Stichting WOEL Langedijk heeft op locatie De Ark in de Sint-Pancras stuk grond in het vizier waar starterswoningen gebouwd worden. Deze woningen worden gebouwd middels Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Hierbij bepaalt de bewoner hoe de woning er uit komt te zien. Op dit moment worden er voor dit project nog enkele deelnemers gezocht. Daarom organiseert WOEL Langedijk een informatieavond voor geïnteresseerden.

In overleg met de gemeente Langedijk mag stichting WOEL Langedijk voor locatie de Ark onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor CPO. Locatie De Ark is een stuk grond dat aan de Parallelweg in het centrum van Sint Pancras ligt. Het grote voordeel van CPO is dat iedere deelnemer totale zeggenschap heeft hoe de woning er uit moet kunnen zien. Zo kan dus elke woning op elk budget aangepast worden. Geschat wordt dat er woningen vanaf ongeveer € 135.000,- gebouwd kunnen worden, dit is inclusief de grond.

Om een idee te geven wat er mogelijk is, heeft WOEL Langedijk een voorbeeld laten ontwerpen. Bovenstaande schets is een voorbeeld wat er op deze locatie mogelijk is.

Bent u starter? Woont u in, of komt u uit Langedijk? Dan bent u van harte welkom op de informatieavond op donderdag 21 mei 2015. Meld u zich dan geheel vrijblijvend aan door een e-mail te sturen naar: info@woel-langedijk.nl. Verdere informatie ontvangt u per e-mail.