Stichting Lief Langedijk geeft partytent

Kim Horseling en Iris de Boer organiseren al sinds 2011 een timmer- en knutselweek voor kinderen met een beperking. Vanaf dit jaar heet het de Gouden Hamer (voorheen Gouden Jol). Dit jaar wordt het voor het eerst in Langedijk gehouden (naast kinderboerderij De Beestenboel).


Dit jaar wordt de Gouden Hamer gehouden van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus. Kinderen kunnen dagelijks knutselen en timmeren onder begeleiding van 10:00 tot 14:00 uur.

Vrijwilligers

Het organiseren van een timmerweek voor kinderen met twee vrijwilligers per kind vraagt veel aandacht. Gelukkig zijn er al veel vrijwilligers, maar nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.

Maximaal 40 kinderen kunnen meedoen.

Ouders van een kind met beperking kunnen hun zoon of dochter opgeven met een e-mail naar: goudenhamer@hotmail.com. Deelname voor de volledige week kost 10,- euro. Enthousiaste vrijwilligers mogen zich via hetzelfde e-mailadres opgeven. Ervaring is niet per se verplicht, aangezien nieuwe vrijwilligers altijd aan een ervaren vrijwilliger gekoppeld worden.

De Gouden Hamer vindt plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus van 10.00 tot 14.00 uur naast kinderboerderij De Beestenboel aan Potjesdam 2 in Zuid-Scharwoude.