Het kon natuurlijk niet uitblijven. Als je het toerisme van Langedijk wil promoten, dan is een medium als Facebook niet weg te denken. Vandaar dat de Stichting Toeristische Promotie Langedijk (STPL) deze week een Facebook pagina is begonnen.

De STPL is 8 jaar geleden opgezet om het toerisme in de Gemeente Langedijk te promoten, (toeristische) ondernemers met elkaar in verbinding te brengen en een aantal activiteiten te ondernemen om toeristen te laten zien wat de parels van deze gemeente zijn. Zo zijn er diverse wandel- en fietstochten opgezet en vinden iedere zomer de Langedijkerdagen plaats. Iedere woensdag in de maanden juli en augustus vinden er dan allerlei interessante activiteiten plaats. Op deze woensdagen zijn ook diverse gidsen actief.

Wat kan je op de Facebookpagina verwachten? Uiteraard nieuwtjes over de verschillende activiteiten en toeristische trekpleisters in Langedijk. Wat valt er allemaal te beleven, niet alleen voor mensen van buiten Langedijk maar ook voor de Langedijkers zelf! Er is namelijk veel moois te zien en te doen.

‘Like’ en deel de pagina, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte blijven van alle leuke, mooie en indrukwekkende toeristische activiteiten in de gemeente Langedijk.