LANGEDIJK - Michel Rog, woordvoerder onderwijs van het CDA in de Tweede Kamer, komt op 2 maart naar Langedijk voor een werkbezoek en gesprekken met inwoners van Langedijk.
Iedereen is welkom 2 maart om 20.00 uur in de Kloosterhof in Noord-Scharwoude waar Michel Rog een inleiding houdt over jeugdwerkgelegenheid en onderwijs en waar gelegenheid is om met hem in gesprek te gaan. Michel Rog was voorheen voorzitter van CNV Onderwijs en is sinds september 2012 Tweede Kamerlid voor het CDA. Michel Rog maakt zich in de Tweede Kamer sterk voor een oplossing voor problemen met de nieuwe rekentoets.
Maandagmiddag 2 maart brengt Michel Rog met een CDA-delegatie een werkbezoek aan TS Visuals op Breekland, gespecialiseerd in groot formaat printen en decoreren en aan zaadveredelaar De Groot en Slot in Broek op Langedijk, gespecialiseerd in uienzaad.
Op de themabijeenkomst van het CDA worden ook de lokale kandidaten voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en het Waterschap gepresenteerd. Deze verkiezingen worden gehouden op 18 maart. Willemien Koning uit Oudkarspel staat op de vijfde plaats voor de Provinciale Staten. Zij spreekt over werkgelegenheid, de agrarische sector, natuurbeheer en de oprichting van een provinciaal Fonds Waardevolle Herbestemming, voor behoud van cultuurhistorische panden. Jan Kramer, lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier spreekt over waterkwaliteit, betaalbaarheid en waterkering.
Belangstellenden zijn welkom op 2 maart om 20.00 uur in de Kloosterhof, Dorpsstraat 512 in Noord-Scharwoude.