Accountmanager m/v (20 - 40 uur per week)

Steeds meer mensen lezen het nieuws graag online. Dit online nieuws beperkt zich vaak tot alleen landelijk of wereldnieuws. Wat er ‘om de hoek’ gebeurt lees je de dag (of dagen) erna pas in de regionale krant. Uniek Media BV is uitgever van online dagbladen en voorziet in deze sterk groeiende behoefte.

Online dagbladen met sterk lokaal karakter
Tot onze uitgaven behoren o.a. het langedijkerdagblad.nl, heerhugowaardsdagblad.nl, alkmaarsdagblad.nl en het westfriesdagblad.nl Op termijn geven we 32 online dagbladen door geheel Nederland uit.

Functieomschrijving
Om verder te groeien zijn wij op zoek naar een accountmanager sales m/v (20 - 40 uur). Je bent verantwoordelijk voor het hele verkoop proces en je bent de manager over alle onlinedagbladen.
Je benadert alle potentiële bedrijven en organisaties om hun commerciële uitingen via ons te laten verlopen. Ervaring is een vereiste. Ontwikkelen van nieuwe commerciële ideeën wordt op prijs gesteld.

Functie-eisen

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

- Je beheerst de Nederlandse taal behoorlijk
- Je hebt overtuigingskracht en bent communicatief sterk.
- Je bent woonachtig in Noord-Holland
- Je leeftijd is minimaal 17 jaar

Beloning
Je salaris Marktconform basis salaris + bonus systeem, waardoor jij je salaris vele malen kunt verdubbelen!

Sollicitatieprocedure
Wij bieden je: Een uitdagende salesfunctie binnen een resultaatgericht, groeiend bedrijf. Heldere focus op klanten en sales. Een interessant en concurrerend product met groeipotentie.

Ben jij degene die we zoeken? Neem dan contact op met M. van Leeuwen 0226-343434 of mobiel 06-21103681