Met de boot naar een barbecue bij vrienden? Een hengeltje werpen vanuit de achtertuin? En tegelijkertijd genieten van de gezelligheid van winkels en horeca? Dat kan in Broekerplein!

Gemeente Langedijk start op maandag 2 januari 2017 met de verkoop van vrije kavels aan de Voorburggracht in Broek op Langedijk. De kavels variëren in grootte en hebben een diepte van circa dertig meter. Alle kavels liggen aan doorvaarbaar water, dat in verbinding staat met de omliggende wijken en het Oosterdelgebied. Het Winkelcentrum Broekerveiling ligt op loopafstand en ook voorzieningen, zoals scholen, een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf liggen op steenworpafstand. Kortom, een unieke kans om uw eigen droomwoning te ontwerpen op een mooie locatie. Als u interesse hebt in een kavel, dan kunt u een optie nemen. Als optienemer heeft u het eerste recht van koop en gaat u aan de slag met het schetsontwerp van uw woning.

Ondersteuning vanuit de gemeente
Een eigen huis ontwerpen en laten bouwen is een bijzondere onderneming, die u wellicht maar één keer in uw leven doet. U komt daarbij wel voor allerlei keuzes en regels te staan. De gemeente Langedijk ondersteunt u daarbij graag. U kunt met al uw vragen terecht bij de accountmanager, die gedurende het gehele traject uw vaste aanspreekpunt is.
Voor meer informatie: Gemeente Langedijk, tel: 0226 - 33 44 33 (vraag naar accountmanager Leonie Bruin) of kijk op www.broekerplein.nl voor de kavelpaspoorten en de prijzen.