De werkzaamheden aan de Bovenweg in Sint Pancras worden begin maart hervat. Dit betekent dat de weg weer wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is vanaf 9 maart een omleiding van kracht via de A.V.H. Destreelaan. Als alles mee zit, worden de werkzaamheden begin juni 2015 volledig afgerond.

Aan de Bovenweg worden de riolering en de waterleidingen vervangen en vernieuwd. PWN zal de tijdelijke waterleiding op 5 en 6 maart a.s. aanleggen. PWN informeert bewoners hierover met een brief. Het straatwerk wordt opgebroken vanaf 9 maart a.s. Vanaf die datum geldt weer een omleiding. De Bovenweg is afgesloten vanaf huisnummer 238 tot aan het kruispunt Bovenweg-Kruissloot. Dit traject heeft een lengte van 210 meter. Bewoners die langs dit traject wonen, ontvangen een brief van de gemeente over de werkzaamheden. Deze fase duurt tot half april.

De laatste fase van het project start half april en loopt tot begin juni. Dan is waarschijnlijk alles afgerond.

Inloopspreekuur
Iedere woensdag van 15.00-16.00 uur is er inloopspreekuur in de bouwkeet aan de Parallelweg. U kunt binnenlopen voor vragen over de werkzaamheden. Kijk ook op www.bovenwegsintpancras.nl.