De provincie Noord-Holland voert van maandag 15 tot en met donderdag 25 juni onderhoudswerkzaamheden uit aan de Provincialeweg (N504) in de gemeente Langedijk.


De werkzaamheden vinden uitsluitend plaats op werkdagen tussen 20.00 uur ’s avonds en 05.00 uur ’s ochtends. Het verkeer wordt omgeleid.

Omleidingen


Van maandag 15 juni en vrijdag 19 juni wordt de Provincialeweg afgesloten tussen de Westelijke Randweg en de Oostelijk Randweg in Noord-Scharwoude. Verkeer wordt omgeleid via de Westelijke Randweg, Geestweg, Oostelijke Randweg en vice versa. (Brom-)fietsers worden omgeleid via de Veilingweg en Mossel.

Van maandag 22 juni tot dinsdag 23 juni wordt de Provincialeweg afgesloten tussen de rotonde naar bedrijventerrein Breekland en de Westelijke Randweg, en van dinsdag 23 juni tot woensdag 24 juni tussen de Schagerweg (N245) en de rotonde naar bedrijventerrein Breekland. De omleiding loopt in beide gevallen via de Schagerweg, Westelijke Randweg en vice versa.

De omleidingskaart vindt u op de projectpagina.

Bedrijventerrein Breekland blijft tijdens de werkzaamheden altijd vanuit één richting bereikbaar via de rotonde op de Provincialeweg. Het openbaar vervoer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Rijstrookafzetting


Van woensdag 24 juni 20.00 uur tot donderdag 25 juni 05.00 uur wordt waar nodig nieuwe markering op de Provincialeweg aangebracht. Hiervoor hoeft de weg echter niet te worden afgesloten. Plaatselijk wordt verkeer middels een rijdende afzetting over één rijstrook geleid.

Meer informatie


Bij vragen of klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland via het gratis telefoonnummer 0800 - 0200600 of per e-mail naar infobu@noord-holland.nl.