Vandaag start een unieke actie, op zoek naar de leukste buurt, club, vriendengroep van Heerhugowaard

ENJOY HHW organiseert de verkiezing van de leukste buurt, club of vriendengroep van Heerhugowaard.  De buurt, club of vriendengroep met de meeste ENJOY bezoekers maakt kans op een unieke hoofdprijs: een eigen huiskamer tijdens het festival met bier en borrelhapjes.

Wat is de leukste buurt of club van Heerhugowaard?
De leukste buurt / club / vriendengroep komt natuurlijk met de meeste, gezelligste en leukste mensen naar ENJOY dit jaar. Geef je op en wie weet maak jij kans op de ENJOY HUISKAMER! Jouw unieke, eigen plek op het festivalterrein, met bier en borrelhapjes.

Meedoen is simpel!
Stuur een bericht (via www.facebook.com/enjoyhhw of info@enjoyhhw.nl) met de naam van jouw buurt / club / vriendengroep. Een Facebook evenement met deze naam wordt vervolgens aangemaakt (naam@ENJOY2015). Probeer zoveel mogelijk deelnemers voor jouw evenement te werven en maak kans op de hoofdprijs. Het is natuurlijk wel belangrijk dat alle mensen ook naar ENJOY komen, anders zit je daar alleen in je huiskamer, ook niet gezellig!

O’G3NE, Trafassi, POPGUNNN, de Foute Bingo Show en meer in het Rosarium
ENJOY HHW wordt dit jaar georganiseerd in het Rosarium, een bosrijk en sfeervol park in het centrum van Heerhugowaard. Midden in het park staat een grote tent, waarin alle optredens te zien zijn. Buiten de tent zal het gebruikelijke ENJOY Food Plaza herrijzen, met een groot aanbod aan mobiele keukens en eettentjes, gezellige plekjes om te zitten, te eten en te drinken. Voor de kinderen is ook weer genoeg te doen en te beleven. Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 juli.  Op het leukste festival van Heerhugowaard zullen onder andere O’G3NE, Trafassi, Kim de Boer, POPGUNNN, Gee Brown The Brunettes, Avalanche en SPR*DJS optreden.Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro (excl. 1,25 euro servicekosten). De Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Nieuw zijn de voordelige groepstickets, verkrijgbaar vanaf 8 personen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Tevens kunnen dit jaar vooraf al muntjes besteld worden. Tickets zijn te koop via www.enjoyhhw.nl, via Primera Evers in Middenwaard en Primera Alkmaar op de Magdalenenstraat.

ENJOY HHW
Music, Food Friends Festival
Zaterdag 4 juli 2015, 13.00 – 23.00 uur
Optredens: O’G3NE, Trafassi, POPGUNNN, Kim de Boer, Gee Brown The Brunettes, Avalanche, De Foute Bingo Show, SPR*DJS en meer
Locatie: Rosarium, Heerhugowaard
Tickets via www.enjoyhhw.nl , Primera Evers, Primera Magdalenenstraat
Tickets                                                                                              € 12,50 (excl. servicekosten)
Groepstickets vanaf 8 personen                                € 10,- p.p.
Dagkassa op zaterdag 4 juli                                      € 15
Kinderen t/m 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene)
Meer info op www.enjoyhhw.nl of www.facebook.com/ENJOYHHW
ENJOY HHW wordt ondersteund