Robert Tediek Keukens & Interieur in Breezand

Bezoekadres:

Robert Tediek Keukens & Interieur

Zandvaart 37 A
1764nk Breezand
T06-31681129
M06-51390852
Einfo@roberttediek.nl
Whttp://www.roberttediek.nl

Robert Tediek Keukens & Interieur

Wij, Robert Tediek Keukens & Interieur, zijn een jong bedrijf en werken vol enthousiasme aan het maken van allerlei soorten meubels en interieur. Niet alleen het maken ervan maar ook het ontwerpen gebeurt met veel plezier en passie.

Goed contact met klanten staat bij ons voorop want door een goede samenwerking kan een idee omgezet worden in het ultieme meubel of interieur.

Ook aan kwaliteit hechten we veel waarde. Of het nou om iets kleins gaat als een design bijzettafel of iets groots als een landelijke keuken of modern interieur. Er wordt gewerkt met de beste duurzame materialen zodat uw meubels zo lang mogelijk mooi blijven.

Doordat we alles zelf ontwerpen en maken zitten we niet vast aan standaard ontwerpen of afmetingen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw meubel altijd one of a kind en helemaal op maat is. U kunt uw creativiteit dus helemaal de vrije loop laten!

Naast meubels en ontwerpen maken gaan we ook nog een stap verder. Zo kunnen we de coördinatie van uw verbouwing op ons nemen en ook de onderdelen die buiten ons vakgebied vallen voor u regelen. Dit stukje projectbegeleiding geeft u net de extra rust die u nodig heeft tijdens uw verbouwing.

Met dit alles proberen we uiteindelijk één doel te bereiken en dat is een tevreden klant die blij is met zijn nieuwe meubels/interieur/keuken en daar zolang mogelijk van kan genieten!

Foto's van Robert Tediek Keukens & Interieur

Robert Tediek Keukens & Interieur image 1
Robert Tediek Keukens & Interieur image 2
Robert Tediek Keukens & Interieur image 3
Robert Tediek Keukens & Interieur image 4
Robert Tediek Keukens & Interieur image 5
Robert Tediek Keukens & Interieur image 6
Robert Tediek Keukens & Interieur image 7
Robert Tediek Keukens & Interieur image 8
Robert Tediek Keukens & Interieur image 9