HEERHUGOWAARD – U kent het gevoel vast ook zelf. Bij binnenkomst in uw gehuurde Vakantiehuisje is het altijd afwachten wat u aantreft. Is het vakantiehuis zoals de website beloofde? Is het lekker schoon? Als dat het geval is, begint uw vakantie pas echt. En schoon moet ook echt schoon zijn.

Het schoonmaken van Vakantiehuisjes is altijd anders dan het schoonmaken bij mensen privé. Bij het schoonmaken van vakantiewoningen maken onze schoonmakers alles schoon, halen de koelkast leeg, ruimen alles op, voeren vuil af, enzovoort.

Dit is een aparte tak van onze onderneming. we werken al voor diverse bekende opdrachtgevers in de Noord-Holland in de recreatie branche Bij het schoonmaken van vakantiewoningen is het altijd heel erg belangrijk dat alles op tijd weer netjes is voor de volgende huurders. Zo komt het soms voor dat de huurders vertrekken en dat diezelfde dag nog de volgende huurders alweer aankomen. Dat is voor de schoonmakers van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. geen enkel probleem. Wanneer het snel moet gaan, komen we met twee of drie mensen schoonmaken, zodat alles zeker netjes is voor de volgende huurders.

Bij schoonmaakwerkzaamheden aan vakantiewoningen maken wij altijd eerst een afspraak met de eigenaar van de woning. Wij bespreken dan uw wensen en noteren duidelijk de dagen van de wisselingen van de huurders van uw woning en maken zo een planning op wanneer er schoongemaakt moet worden.

Kijk hier voor meer informatie over het schoonmaakwerk van uw vakantiehuisje.