Langedijk – LSVV speelt komende zondag in Breezand op bezoek bij hekkensluiter ZAP. Voor de nummer vier LSVV is alleen de winst een goed resultaat. Een gelijkspel of zelfs een nederlaag zou een zeer matige prestatie zijn voor de ploeg van coach Sem Wokke.

Eventueel puntverlies is natuurlijk mogelijk in het voetbal, zeker in deze tweede klasse. Deze klasse is ook dit jaar erg spannend en vol verrassingen. Dat neemt niet weg dat LSVV op bezoek bij ZAP vol voor de drie punten moet gaan.

ZAP, gecoacht door André Rijnders, kent een moeilijk seizoen. De ploeg staat na elf speelronden op de laatste positie met slechts zeven punten. Uit tegen KFC en uit tegen West Frisia werden twee verdienstelijke overwinningen geboekt, maar thuis pakte de ploeg slechts één mager puntje. De ploeg staat momenteel al zes punten achter op de veilige tiende positie.

Bij LSVV is het allemaal even anders. Met negentien punten bezetten de Langedijkers een keurige vierde positie. Na een enigszins wisselvallig begin is de ploeg momenteel al zes opeenvolgende wedstrijden ongeslagen. Afgelopen zondag kwam de ploeg thuis tegen KFC niet verder dan 0-0.

De afgelopen drie seizoenen wist LSVV de punten mee te nemen uit Breezand. Komende zondag trappen ZAP en LSVV om 14.00 uur af.