ZUID SCHARWOUDE - De jeugd bij LSVV is volop in beweging. Ook in de begeleiding zijn er zo nu en dan wat wijzigingen van personen die onze jeugd begeleiden, trainen of coachen, en op die manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van ons LSVV.

Hierbij de introductie, niet van een geheel nieuw gezicht, maar komend jaar wel bij een andere categorie bij LSVV in de jeugd actief:

Selectietrainer en coach voor de JO15-1 en verantwoordelijk voor de selecties van de JO15-1 en JO14-1: Arjan Hofman

Arjan Hofman is nu zo'n 14 jaar actief als trainer/coach van verschillende lagen jeugd.
Arjan is ook trainer geweest bij sv DTS van de F, E, D, B pupillen/junioren alsmede MF, ME, MD en een half jaar interimcoach voor het 2e elftal.

Ook is hij een seizoen trainer geweest bij sv Koedijk als trainer/coach van de B-selectie.

Jullie zouden hem kunnen herkennen als hoofdtrainer JO13/JO12 van afgelopen seizoen, waarbij hij actief trainer/coach was van onze JO13-1.

Aankomend seizoen zal hij actief zijn als Hoofdtrainer JO14/15 waar hij vooral het trainen en coachen van JO15-1 voor zijn rekening neemt.

Zijn visie is heel duidelijk: Met JO15-1 bovenin de competitie meedraaien, JO14-1 klaarstomen voor het seizoen erop, de spelers individueel en als team vooruitgang laten boeken, de trainers trainen zodat we in de toekomst een grotere “vijver” zullen krijgen om uit te vissen, en het plezierniveau hierdoor omhoog brengen. Dit denk ik te kunnen bereiken door de volledige leeftijdgroep te voorzien van aandacht en goede faciliteiten.