BROEK OP LANGEDIJK – CSV BOL kent een goed seizoen. De ploeg van coach Bart Hoogland bezet de derde plaats en doet nog mee in de strijd om de bovenste plaatsen. Komende zaterdag speelt de ploeg uit Broek op Langedijk thuis tegen HFC EDO, de laatste wedstrijd voor de winterstop.

BOL begon dit seizoen goed met vier overwinningen en één gelijkspel. Vervolgens bleek HBOK de winnaar in een onderling duel. Ook daarna was de ploeg in goede vorm. Tot de wedstrijd tegen ZOB van afgelopen zaterdag was BOL ongeslagen. Tegen de ploeg uit Zuidoost Beemster verloor BOL met 1-0.

Na twaalf wedstrijden heeft BOL 26 punten wat de derde plaats oplevert. De achterstand op de koploper is vijf punten en dus doet de ploeg nog mee in de titelrace.

HFC EDO
Komende zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Op eigen veld speelt de ploeg tegen het Haarlemse HFC EDO, de nummer vijf van de competitie. De ploeg speelt voor het tweede seizoen op rij in de tweede klasse. Vorig seizoen eindigde het vijfde, en ook dit seizoen boekt de ploeg prima resultaten, als we kijken naar de huidige positie van de ploeg.

HFC EDO staat onder leiding van hoofdtrainer Bert Wagemaker, die voor het derde seizoen de coach is bij de Haarlemmers.

Afgelopen zaterdag won EDO met 2-0 van Opperdoes, wat de vierde zege van het seizoen betekende.

BOL – EDO stond twee keer eerder op het programma. In het seizoen 2013/2014 eindigde het treffen in 3-3, vorig seizoen boekte BOL een verdienstelijke 3-0 overwinning. Bij die overwinning waren Chris Rijnders, Timon Plak en Niek Leegwater de doelpuntenmakers.


Komende zaterdag een nieuw duel. Aftrap 14.30 uur