BROEK OP LANGEDIJK In eigen huis heeft BOL de zegereeks kunnen vervolgen. De formatie van coach Bart Hoogland wist HBOK te verslaan. De winst betekent voor de ‘Broekers’ de zoveelste in een tot nu toe sterk seizoen, 4-2.

De ploeg moest ondanks de sterke vorm waarin het verkeert, er werd nog niet verloren, een tegentreffer incasseren. Lang duurde het echter niet voordat BOL op gelijke hoogte kwam. Opnieuw was Sietse Brandsma doelpuntenmaker.

“Een lastige wedstrijd” zag Brandsma. “In de eerste helft hadden we het moeilijk maar uiteindelijk trekken we hem toch over de streep” vervolgt de aanvaller. “Dat is klasse”. Nadat de aanvaller een kwartier voor tijd de 2-1 maakte, liep de ploeg via treffers van Timon Plak en Steven Glas verder uit. Tussendoor zag het dat de coach van de bezoekers met rood werd weggestuurd door scheidsrechter Bos. Dat HBOK via Kid Ronday de 4-2 maakte, bracht de thuisploeg niet in gevaar.

Na de overwinning kon BOL tevreden kijken naar de ranglijst. Doordat concurrent HFC EDO wederom verloor, stijgen de ‘Broekers’ naar de eerste plaats.