AMSTELVEEN - Vorig seizoen slaagde CSV BOL er niet in om promotie af te dwingen naar de eerste klasse. Komend seizoen zal BOL een nieuwe poging trachten om de stap te maken. "Het zou natuurlijk mooi zijn om met BOL te promoveren naar de eerste klasse" aldus spits Sietse Brandsma.

"Ik kijk met een redelijk positief gevoel terug op de voorbereiding. In het begin van de voorbereiding was nog niet iedereen er en waren er nog een paar geblesseerd. Na de Zuurkoolcup begon iedereen een beetje fit te raken en toen zag je ons spel ook beter worden" blikt Brandsma terug. Hij vervolgt, "De eerste competitiewedstrijd wonnen we met 1-7 wat wel redelijk geflatteerd was, maar het is lekker om zo te starten. Je merkte in de groep wel dat de pijp leeg was en dat we niet promoveerden hakten er natuurlijk ook in. Toch zijn we vol goede moed om dit jaar weer vol voor de prijzen te gaan" aldus de aanvaller.

Vorig seizoen was de inbreng van Brandsma belangrijk voor de ploeg uit Broek op Langedijk "Ik wil mijzelf ook overtreffen. Het zou mooi zijn als ik mijn doelpuntaantal van vorig jaar kan overtreffen, maar dat wordt lastig omdat clubs mij nu beter kennen" waarmee Brandsma ook op zijn hoede is.

Na de 1-7 overwinning op ASV Arsenal gaat BOL nu op bezoek bij AMVJ"Deze ploeg is uit is altijd lastig voor ons. We hebben daar nog nooit gewonnen dus daarom aan ons de taak om daar verandering in te brengen. Wij zijn de afgelopen jaren sterker geworden als team dus we kunnen daar gewoon drie punten pakken" besluit Brandsma.