BUITENVELDERT – Op bezoek bij SC Buitenveldert heeft BOL een keurige overwinning geboekt. De ploeg van coach Bart Hoogland had voor rust al een comfortabele voorsprong opgebouwd. Na rust wist de Langedijkse ploeg de voorsprong te vergroten, 1-5.

Vorige week wist BOL tegen Jong Holland niet verder te komen dan 1-0, afgelopen zaterdag kende het een bliksemstart. “We begonnen goed aan het duel, na twee goede kansen speel de Koen Tros de bal op Sietse Brandsma, die de 1-0 maakte. Direct daarna volgt de 2-0. Na een schot op doel van Jelle Brandsma werkt Jan Biersteker de bal binnen”. Nog voor rust wist BOL de derde treffer te maken. “Door goed doorzetten van Steven Glas wist Sietse Brandsma zijn tweede doelpunt van de middag te maken” zag Hoogland. Nog voor rust wist Buitenveldert nog op 1-3 te komen.

Na rust kreeg de thuisploeg kansen op de aansluitingstreffer, maar Xander Snoek bleek een sta-in-de-weg waardoor BOL op een 1-3 voorsprong bleef staan. Door een van richting veranderd schot wist Koen Tros de 1-4 te maken, waarna hij na een fantastische aanname de eindstand op 1-5 bepaalde.

SC Buitenveldert – CSV BOL 1-5 (1-3)
6. 0-1 Sietse Brandsma
9. 0-2 Jan Biersteker
22. 0-3 Sietse Brandsma
45. 1-3 Donny van de Pol
78. 1-4 Koen Tros
83. 1-5 Koen Tros