SINT PANCRAS - Vrone Handbal organiseert een Boys Only Bootcamp op 8 juli in Sporthal De Oostwal. De jongens en heren van Vrone Handbal hebben een geweldig seizoen achter de rug. Als afsluiter organiseert Vrone met het NHV een Bootcamp voor handballers en niet handballers.

Samen met de handbalbond NHV organiseert Vrone Handbal zaterdag 8 juli a.s. in Sint Pancras een Boys only Handbal Bootcamp als afsluiter van een geweldig seizoen. Het jongenshandbal bij Vrone Handbal uit Sint Pancras zit in de lift. De jongens en herenteams van Vrone hebben een succesvol seizoen achter de rug. De heren van Vrone zijn gepromoveerd en spelen volgend jaar Hoofdklasse. Onlangs werden de C-jongens Bekerkampioen 2016-2017 en de Heren A wisten 11 juni in een zinderende finale het internationale toernooi AaSeecup in Duitsland te winnen. De D-jongens hadden in hetzelfde weekend een dubbel succes op het SSV toernooi, winnaar in hun klasse en de penalty bokaal!

Ook volgend jaar is de verdere ontwikkeling en groei van het jongens- en mannenhandbal een speerpunt van Vrone Handbal. Een van de activiteiten is de deelname aan het Jongens handballen! project van de handbalbond NHV.  De Boys Only Handbal Bootcamp is een onderdeel van de campagne van de handbalbond NHV om in 2020 meer dan 20.000 handballende jongens en mannen te hebben.

De Boys Only Bootcamp is voor jongens van 10 t/m 14 jaar en wordt gegeven door top trainers van de handbalbond NHV samen met de trainers en de Heren A spelers van Vrone Handbal op zaterdag 8 juli 10.00 t/m 11.30 in Sporthal de Oostwal, Sint Pancras. Opgeven of meer informatie via: jongenshandbal.vrone@gmail.com.