Sint Pancras: de laatste dag van de grote vakantie, was het groot feest in zwembad de Bever, de 40.000ste bezoeker werd ontvangen. Dankzij de vele activiteiten en het prachtige zomerweer in de afgelopen dagen werd deze jaarlijkse mijlpaal vandaag bereikt.

Lien Schotten, 9 jaar, uit Sint Pancras was uiteraard zeer verrast en erg blij met de mooie bos bloemen, een kleurige handdoek en een gezinsabonnement voor 2017. Lien kwam vandaag samen met haar moeder en broertje Willem Teun van 6 jaar weer eens komen zwemmen in de Bever. “Dit doen ze geregeld want voor het huidige seizoen hadden ze een gezinsabonnement gekocht. “Met dit mooie weer is er niets leuker dan lekker zwemmen in het prachtige buitenbad in je eigen dorp”: aldus de moeder van Lien.
Het team is ook erg blij dat er feest gevierd kon worden en dat de grote vakantie zo met mooi weer eindigt. Deze prachtige week maakt het zwemseizoen voor de Bever helemaal goed.

Het seizoen is nog niet afgelopen want de komende weken worden er nog tal van activiteiten georganiseerd zoals vrijdag 2 september Lichtjesavond met een concert onder de Linde. Het afzwemfeest voor alle zwemleskinderen is op zaterdag 3 september, het eindfeest op zondag 4 september met de band “Ongeremd”. Woensdag 7 september organiseert het personeel de nazomerspelletjesmiddag tijdens de Nazomerfeesten in Sint Pancras en tot slot het honden zwemmen op maandag 12 september.