BEKERWEDSTRIJDEN zondag op sportpark Voorwaarts ! Zowel LSVV 1 als LSVV 2 zijn , na de de poule-fase te hebben overleefd , beiden doorgedrongen tot de 1e knock-out-ronde van het KNVB-bekertoernooi van West 1 !

LSVV 2 trapt al om 11.00 uur af tegen Vrone 2 voor een plaats in de volgende knock-out-ronde. De ploeg uit Sint Pancras acteert in competitieverband in de reserve 3e klasse en nemen daar met 7 wedstrijdpunten uit de 7 gespeelde wedstrijden een 8e plaats op de ranglijst in. In de poule-wedstrijden van de beker wisten zij Schoten 2 en Spaarnwoude 2 de baas te blijven. Weten de mannen van Peter Spijker en Arie Bergen de volgende bekerronde te bereiken tegen cup-fighter Vrone 2 ? Gewoon komen kijken en…de toegang is gratis !

LSVV 1 werd via de loting gekoppeld aan zondag 3e klasser Kleine Sluis 1 uit Anna Pauwlowna. Binnen de nieuwe vereniging Kleine Sluis , die in 2012 ontstond, wordt naast het veldvoetbal ook korfbal, handbal , zaalvoetbal en jeu-de-boules beoefend door de ca. 800 leden.
Op 12 juni 2012 fuseerden de zondagclub BKC , opgericht in 1922 , en zaterdagclub SVAP’74 , beiden uit Anna Paulowna tot Kleine Sluis en werd onder leiding van trainer Heiko van Leeuwen op de zondag begonnen in de 3e klasse. In het seizoen 2012-2013 troffen LSVV en Kleine Sluis elkaar voor het laatst in competitieverband.
Kleine Sluis speelt nog steeds in de 3e klasse A en wist afgelopen 2 seizoenen steeds nacompetitie voor mogelijke promotie naar de 2e klasse af te dwingen maar dat werd steeds niet gerealiseerd. Afgelopen seizoen bleek Wijk aan Zee in de tweeluik de sterkste. Afgelopen zomer kwam Jord van der Pol over van ZAP.
De ploeg van de huidige trainer Remy Zoer , die eerder o.a. de Blokkers en VVS’46 onder zijn hoede had, bleef in de bekerpoule ongeslagen en verloor in competitieverband alleen de openingswedstrijd tegen Spartanen. Afgelopen zondag boekte Kleine Sluis een 5-3 thuiszege op Spirit’30 en klom door dit resultaat naar een 5e plaats op de ranglijst met 12 wedstrijdpunten uit de 7 gespeelde wedstrijden. De helft van de 16 gescoorde doelpunten tot nu toe kwamen op naam van Gregor Rezelman en Geert Weel. Laatstgenoemde wist in de bekerwedstrijden ook al 5 keer het net van de tegenstander te vinden…WE zijn dus gewaarschuwd…

En LSVV 1 ? Een mooie competitieoverwinning afgelopen zondag op Alkmaarsche Boys behaald. En dat geeft vertrouwen na 3 wedstrijden zonder zege. In het bekertoernooi willen we graag overleven om ook met een goed gevoel toe te leven naar de belangrijke competitiewedstrijd thuis tegen de Zouaven op 30 oktober…

Scheidsrechter M. de Waal uit Westzaan zal met de bal van balsponsor SMP SPORTSCARE BV om 14.00 uur voor het beginsignaal fluiten terwijl daarvoor de Pupil van de Week JAY SMIT van de J011-6 het goede voorbeeld zal geven door de doelman van Kleine Sluis te verschalken en natuurlijk rekenen wij weer op JULLIE , onze trouwe supporters en supportsters die ook graag BEKERsucces willen zien en hun favoriete ploeggie daarbij zullen steunen en weet:
LSVV 1 REKENT OP JULLIE !!