LANGEDIJK - GEESTMERAMBACHT- De grootste obstacle run in de kop van Noord-Holland beleeft zijn vierde editie op zondag 10 september. Niet alleen voor volwassenen maar dit jaar breidt de Bootcamp Obstacle Run uit met een Family Obstacle Run op zaterdagmiddag 9 september. Kids van 5 t/m 12 jaar lopen een eigen parcours van 3 km met 20 leuke en uitdagende obstakels. Samen met een volwassene overwinnen zij die. Een unieke ervaring voor kind en ouder!

Obstakels als Mud Trenches, Defensive Walls, Monkey Hang en Hill Slides staan klaar voor de kids. Inschrijven kan via www.bootcamp-run.nl/family voor een all-in prijs van €34,50 (kind & volwassenen).

De grootse Bootcamp Obstacle Run voor deelnemers vanaf 16 jaar is op zondag 10 september. Inschrijven kan voor één van de vele operaties. Het parcours biedt 40 uitdagende en spectaculaire obstakels. Loop individueel of met een team 6, 12 of 18 kilometer. Wees op tijd met inschrijven voor één van de operaties. Velen zijn al snel vol geboekt. Meer informatie op www.bootcamp-run.nl.