Noord-Scharwoude: Sport Servicepunt Langedijk organiseert in samenwerking met HV Lacom ’91 en dansschool 5six78, op woensdagochtend 23 december a.s., leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd in Sporthal Geestmerambacht te Noord-Scharwoude. Een peuter/kleuter speelochtend, een handbal-clinic, dans-clinic en een Trefbal toernooi met verschillende vormen trefbal.

 

Peuter/kleuter speelochtend

Op woensdagochtend 23 december van 09.30 uur tot 12.00 uur mogen de peuters en kleuters komen spelen op een springkussen, kleuren en plakken, over matjes springen, koprollen maken en klimmen op de banken. Alle pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om met hun (klein)kind te komen spelen.

Om 11.00 uur geeft Jasmijn Jesse van dansschool 5six78 een dansfeestje waar alle kleintjes aan mee mogen doen. De kind(jes) hoeven zich hier niet voor op te geven. Inloop is de hele ochtend.

Handbal-clinic

Om 10.00 uur gaat de handbal-clinic, gegeven door HV Lacom ’91, van start. Deze clinic is speciaal voor de kinderen van groep 2 tot en met 5. Handbal van nu is sneller, aanvallender en veel leuker! In een hoog tempo de bal proberen af te pakken van de tegenstander. Om daarna razendsnel schitterend te scoren. In beweging zijn, constant, bij aanvallen en bij verdedigen, daar gaat het om. Maar ook samen spelen, doelpunten maak je samen en vier je dus ook samen. Maar dus ook; samen verliezen. We spelen altijd met respect, want belangrijk is dat iedereen, ook de tegenstander, met plezier de wedstrijd beleeft.

De eenvoudige regels zijn snel te leren, dus meedoen is makkelijk.

Voor deze activiteit is aanmelden wel nodig, meer info zie hieronder. Na afloop van de handbal-clinic wordt er een vette dans-demo van een half uur gegeven door Jasmijn Jesse van dansschool 5 six78.

Trefbal Toernooi

Lekker sportief en actief bezig zijn in een team dat op verschillende manieren gaat trefballen. Dit toernooi is voor kinderen van groep 6 tot en met 8. Onder leiding van de combinatiefunctionarissen van Sport Servicepunt Langedijk worden er verschillende velden uitgezet. Deze activiteit is ook op woensdag 23 december van 09.30 uur tot 11.30 uur. Voor het trefbaltoernooi is het nodig om vooraf in te schrijven.

Na dit toernooi kunnen de kinderen meedoen aan de dans-clinic van dansschool 5six78.Informatie Voor meer informatie: www.sportsl.nl of info@sportsl.nl