Eindelijk is het weer zo ver, de Sint en zijn Pieten zijn weer in het land. Ook dit jaar zal Zwarte Piet een bezoek brengen aan zwembad Duikerdel. Op zaterdag 29 november komt hij een kijkje nemen bij alle kinderen die komen zwemmen. Het vrijzwemmen is van 13.00 uur tot 15.45 uur. 

Nu hebben we wel een bericht gekregen van de Pieten. De zwembroek van Sinterklaas is in Spanje van de waslijn gewaaid dus nu moet hij een nieuwe. En niet zo maar één. Hij wil een speciale zwembroek  laten maken. Heb jij een leuk idee voor Sinterklaas? Maak dan een leuke zwembroek en wie weet gaat Sinterklaas in jouw zwembroek naar het zwembad in Spanje.
Ga thuis aan de slag en lever je ontwerp voor 28 november in bij Zwembad Duikerdel. Je mag een zwembroek tekenen, knutselen, knippen, breien, naaien, alles is mogelijk. Alle zwembroeken worden bij Duikerdel opgehangen aan de waslijn zodat de Sint en zijn Pieten een mooie uit kunnen zoeken. Voor het beste ontwerp is er een leuke prijs te winnen. De winnaar wordt op 29 november tijdens de pietenmiddag bekend gemaakt.