OUDKARSPEL - DTS kan komende zondag hun slag slaan. De ploeg van Jan Kramer en Dick Vennink speelt tegen de nummer zeven, terwijl de bovenste vier ploegen tegen elkaar strijden. Zo kan DTS bij een overwinning minimaal één plaats stijgen.

DTS genoot afgelopen weekend van een vrije zondag, de week ervoor won de ploeg knap met 2-5 van Beemster. Jordi Bitter, Jeffrey Vossen, Sjoers Stammes, Michael Wouters en Risto van Lieshout scoorden.

Het feit dat er vijf verschillende doelpuntenmakers waren is een positief punt voor DTS. Vorig seizoen leunde de ploeg veelvuldig op de kwaliteiten van Jordi Bitter, maar in deze wedstrijd werd bewezen dat ook de andere spelers belangrijk zijn voor de ploeg. Dit is iets wat erg belangrijk is om aanspraak te maken op een hoge eindklassering.

VV Limmen kwam afgelopen weekend wel in actie. Op eigen veld speelde de ploeg met 2-2 gelijk tegen WSV’30. De week ervoor verloor de ploeg met 2-5 van RKAV Volendam waardoor het in Oudkarspel nog meer gebaad is bij een overwinning.

Eerder dit seizoen wist DTS een afgetekende 0-3 overwinning te boeken op bezoek bij Limmen. In die wedstrijd wist Jordi Bitter tweemaal te scoren en ook Kevin van Cleef wist een doelpunt te maken tegen Limmen.

Komende zondag dus DTS – VV Limmen. In Oudkarspel wil de thuisploeg winnen. De ploeg kan hun slag slaan aangezien koploper HSV op bezoek gaat bij de nummer twee SVW’27, treft de nummer vier Vitesse’22 de nummer drie SV Beemster. Om een sprong te maken op de ranglijst telt aanstaande zondag alleen de winst.