OUDKARSPEL - DTS kan komende zondag hun slag slaan. De ploeg van Jan Kramer en Dick Vennink speelt tegen de nummer zeven, terwijl de bovenste vier ploegen tegen elkaar strijden. Zo kan DTS de verschillen kan verkleinen. 

DTS won afgelopen zondag met 1-3 van WSV’30 en hoopt ditmaal een goede reeks neer te zetten. Tot afgelopen weekend beleefde DTS een moeilijke periode waarin het zes wedstrijden zonder zege bleef. Ondanks vijf nederlagen en drie gelijke spelen staat de ploeg vijfde en is de achterstand op de nummer twee van de derde klasse B slechts vijf punten.

Komende zondag wacht een thuiswedstrijd met VV Limmen. De ploeg staat zevende en heeft vier punten minder dan de ploeg uit Oudkarspel waardoor een overwinning voor beiden ploegen zeer belangrijk is om mee te doen in de top vijf van deze klasse.

Eerder dit seizoen wist DTS een afgetekende 0-3 overwinning te boeken op bezoek bij Limmen. In die wedstrijd wist Jordi Bitter tweemaal te scoren en ook Kevin van Cleef wist een doelpunt te maken tegen Limmen.

VV Limmen staat sinds dit seizoen onder de leiding van Jurg Bosman. De coach volgde Everard Luijckx op die na drie seizoenen koos voor een overstap naar Vitesse’22. Bosman heeft een contract voor dit seizoen, en de volgende twee seizoenen.

Bosman begon zijn trainersloopbaan bij HSV waar hij na twee seizoenen vertrok om maar liefst zes seizoenen te coachen bij FC Uitgeest. Daarna volgde één seizoen Hercules Zaandam en twee seizoenen Alkmaarsche Boys. Nu is de coach dus actief bij VV Limmen.

Komende zondag dus DTS – VV Limmen. In Oudkarspel wil de thuisploeg winnen. De ploeg kan hun slag slaan aangezien koploper HSV op bezoek gaat bij de nummer vier SVW’27, treft de nummer twee Vitesse’22 de nummer drie SV Beemster. Om kans te maken op een sprong op de ranglijst telt aanstaande zondag alleen de winst.