OUDKARSPEL – Komende zondag neemt DTS het in eigen huis op tegen Kleine Sluis, dat in een uitstekende vorm verkeert. Hoe anders is dat bij de Langedijkers, waar het nog enigszins wisselvallig is.

Ondanks dat DTS wat wisselvallig is, staat de ploeg op een keurige vierde positie. “Het feit dat wij wat wisselvallig zijn heeft te maken met een aantal factoren waar je soms geen invloed op hebt. Of de tegenstander is gewoon beter en je verliest terecht, of het ligt aan onszelf” aldus Martijn Feller, aanvoerder bij de ploeg.

Feller: “Als je kampioen wil worden, of hoog wil eindigen, dan moet je als groep elke week tweemaal trainen. Helaas, door blessures, studie en werk, is dit bij ons niet het geval”. Desondanks heeft de aanvoerder vertrouwen, niet in de laatste plaats door de komst van Emran Baraikzai en Frank Commissaris. “Dit zijn absolute versterkingen. Het zijn allebei spelers met individuele klasse, maar je merkt toch dat het allemaal even wennen is”.

Naast de komst van deze twee spelers, vertrokken er ook vijf vaste krachten bij de Langedijkers. “Qua posities in het veld moest er dus het een en ander geschoven worden. Maar geloof mij, als we helemaal fit zijn gaan we vlammen” spreekt Feller vol vertrouwen. “Hoe hoog wij dit jaar kunnen eindigen durf ik echter niet te zeggen, maar ik ga er vanuit dat we bovenin zullen meedraaien”.

Komende zondag neemt DTS het dus op tegen Kleine Sluis, dat de afgelopen vier wedstrijden wist te winnen. “Ik verwacht een heel lastig duel, maar ik denk dat wij thuis aan het langste eind zullen trekken. Ik gok een 2-1 winst” besluit Feller.