LANGEDIJK - In het Geestmerambacht gaat in januari een hardloopwedstrijd plaatsvinden. Langedijker Sportunie heeft hiertoe het initiatief genomen, zodat de vele hardlopers uit Langedijk en omgeving het nieuwe jaar vol enthousiasme kunnen beginnen.


Het Geestmerambacht is een prachtig recreatiegebied dat veel bezocht wordt en daarom is de Langedijker Sportunie op het idee gekomen om hier een hardloopwedstrijd te organiseren. Op 21 januari 2017 zal de eerste editie van de ´Geestmerambacht loop´ van start gaan. De ronde die gelopen wordt is ongeveer zeven kilometer.
De hardloopwedstrijd wordt zowel voor de fanatieke hardlopers als de recreatieve hardlopers georganiseerd. In verschillende leeftijdsgroepen zal er gestart worden, zodat de Geestmerambacht loop voor iedere hardloper geschikt is. 
Lekker midden in de mooie natuur van het Geestmerambacht een wedstrijd te lopen? Dan is dit de kans. De start van de Geestmerambacht loop vindt plaats op 21 januari 2017 om 12.00 uur. Schrijf je dus snel in via de website www.langedijker-sportunie.nl.