Laatste mogelijkheid voor-inschrijving

Noord-Scharwoude: Van 9 tot en met 12 juni a.s. vindt de Henselmans Wandelvierdaagse Langedijk plaats. Dit grootse wandelevenement wordt dit jaar al weer voor de 12e keer door Sport Servicepunt georganiseerd. Doe mee en wandel je fit tijdens de “Henselmans wandelvierdaagse Langedijk”.

Inschrijving

Dit jaar zullen, van 9 tot en met 12 juni, honderden kinderen, ouders, grootouders en oefenlopers voor de grotere wandelevenementen, vele kilometers af gaan leggen tijdens de “Henselmans Wandelvierdaagse 2015”! Heb je nog niet ingeschreven en wil je graag meedoen, dan kun je nog inschrijven, op werkdagen, tot en met 8 juni tussen 18.30 en 20.30 uur bij Zwembad Duikerdel. Kosten p.p. € 5,00

Het is ook mogelijk op de eerste 2 loopavonden in te schrijven bij de start vanaf 17.30 uur, kosten zijn dan € 6,00 p.p.

Thema

Op de vrijdagavond is het thema “Water”! Voor de basisscholen is er een mooie prijs te winnen beschikbaar gesteld door SMP Sportscare. Door op vrijdag het thema “Water” zo mooi, origineel en gek mogelijk uit te dragen, maken de scholen kans op een teamoutfit.

Start

Tijdens de wandelvierdaagse wordt door de 10 km als eerste gestart om 18:00 uur, de 5 km start om 18:15 en de 2,5 km start om 18:05 uur. Op vrijdag zijn de tijden wat aangepast. Dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er gestart vanaf Sporthal Geestmerambacht. Woensdag wordt er gestart vanaf het schoolplein van rkbs de Koolvlet en Obs de Phoenix in Broek op Langedijk. Op woensdag is de Museum Broekerveiling route.  De 15 kilometer is niet meer in het programma opgenomen.Wilt u graag helpen tijdens dit evenement en bent u 1 of meerdere avonden beschikbaar om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, dan is de organisatie daar erg blij mee. U kunt zich aanmelden via info@sportsl.nl.Voor meer informatie: www.sportsl.nl